<Die> Privaten hypothekenbanken. 2.
Charakteristika štruktúry hospodárenia bánk (bilančný zisk, pôžičky, hypotéky, výnosy, dane, dividendy a i.) u hypotečných (reálnych úverových) bánk v Hamburgu, Braunschweigu, Hannoveri, Všeobecnej reálnej úverovej vo Frankfurte n/M., Würtembergu, Lübecku, Rheinbodene, Essene, Vestfálsku, banke Maxa Flessa a spol.