Elektronické peníze na cestě? K perspektivě platebních karet u nás. - Chroust, F.
Beseda o širšom využítí platobných kariet. Základná charakteristika projektu o využívaní platobných kariet. Úlohy Komerčnej banky a Medzibankového združenia. Využitie zahraničných skúseností. Technická stránka organizácie a bezpečnosti prevádzky. Finančné zabezpečenie projektu.