<La> banca mexicana en transición. Evolución (1982-1989).
Tendencie a zmeny vo vývoji mexického bankovníctva v 80. rokoch. Vývoj mexickej ekonomiky v 80. rokoch podľa hlavných ekon. ukazovateľov. Porovnávacia analýza mexického bankovníctva v 80. rokoch - porovnanie so svetovými bankovými systémami. Úvahy o analýze vývoja bankového systému Mexika 1982-89.