<La> banca mexicana en transición. Perspectivas.
Ciele a zámery vývoja ekonomiky Mexika v 90. rokoch - národný plán rozvoja. Postupná liberalizácia bankových služieb. Finančná reforma. Skúsenosti s liberalizáciou finančných služieb vo vyspelých KŠ - príklad USA, Japonska, Španielska, Chile. Stratégie mexickej banky. Nástroje a mechanizmy financovania rozvoja.