Mindestreserven - ein unabdingbares Instrument. - Hahn, O.
Ciele vytvárania rezerv v Deutsche Bundesbank a ich zdôvodnenosť. Vytváranie podmienok bezhotovostného platobného styku. Zmeny v sadzbách minimálnych rezerv a v diskonte od r. 1948. Námietky voči politike minimálnych rezerv spolkovej banky (úroky, konkurencieschopnosť banky..).