<Der> Kreditnehmer bei Umschuldungsgeschäften unter Bürgschaftshingabe. - Evers, J.
Charakteristika obchodov s presunom dlžôb z materského úverového ústavu a otázky postúpenia ručenia na pôžičku. Právne podmienky poskytnutia pôžičky. Definovanie dlžníka pri získaní pohľadávky a jej právna a ekonomická stránka. Porušovanie predpisov pri presunoch dlžôb. Postup pri zmocnení k jednaniu. Štruktúrne porovnanie priebehu presunov dlžôb.