Deval'vacija dinara. - Jovovic, D.
Hospodárska kríza v Juhoslávii je javom veľmi zložitým. Problém kurzu dinára je prvoradý pri uplatňovaní zásad účinnej hospodárskej politiky. Existencia reálneho kurzu dinára je prvým krokom k jeho konvertibilite. Údaje o vývoji kurzov dinára k iným menám od r. 1984. Obrovský deficit platobnej bilancie Juhoslávie v r. 1990.