Inflacja i zmiany relacji cen w gospodarce rynkowej. - Dzwonik-Wróbel, E.
Nová klasická ekonomika. Neokeynesovská koncepcia "menu cost" a zblížené dynamické koncepcie. Neokeynesovský Taylorov model. Dynamika inflácie a premeny relatívnych cien: zhodnotenie empirického výskumu. Záverečné poznámky: vplyv inflácie na efektívnosť rozmiesťovania zásob vo svetle novej klasickej ekonomiky a neokeynesizmu.