<La> conduite d'une politique monétaire nationale au sein d'une zone monétaire. - Raymond, R.
Zo seminára o menovej politike v medzinárodnom prostredí. Limity menovej autonómie v priestore a čase. Priestor - čas: zhoda. Vzájomný dozor a oprava odchýlok. Alarmujúce ukazovatele. Reakcia menových úradov. Odolnosť voči šoku. (Banque de France, Cahiers économiques et monétaires 1990, č.37.).