Vliv kursové politiky na vývoj ekonomických aktivit. 2. - Mervart, J.
Vývoj cenových indexov po devalvácii Kčs 28.12.1990. Cenové indexy pri zmene kurzu na 28 Kčs za USD. Odvodené zmeny v dôchodkových pozíciach. Vplyv devalvácie na precenenie dovozov a vývozov. Predbežná obchodná bilancia ČSFR na rok 1990 prepočítaná na kurz 28 Kčs za USD. Vývoj záporného salda.