Vnitřní konvertibilita. Tři měsíce rovnovážneho kursu. - Machala, Karel
Po troch mesiacoch fungovania vnútornej konvertibility sa ukazuje, že východiskový kurz čs. meny bol v kontexte s makroekonomickými zámermi určený správne. Údaje o pozitívnom vývine stavu inkás voči zahraničiu, o podpore vývozu a o čerpaní z MMF.