<Die> Computerbörse als Perspektive für den deutschen Kassa-Effektenhandel. - Krützfeld, T.
Využitie počítačovej techniky na burzách v Nemecku. Obchodné postupy s využitím elektronických systémov. Systém vzdelávania pracovníkov pre obchod. Zmeny na burze s obchodom cash (v hotovosti) a na burze efektov (cenných papierov) pod vplyvom novej komunikačnej techniky. Návrhy maklérov na vytvorenie osobitých inštitúcií pre obchod s cennými papiermi. Centrálne a regionálne burzy.