Les offres publiques d'achat et d'échange. Une synthése de la littérature. - Charlety-Lepers, P.
Analýza finančných procesov preskupenia akcií podnikov (fúzia, akvizícia). Optimálna výška prvej ponuky. Štúdia príčin a dôsledkov preskupenia akcií. Charakteristika kúpnej motivácie. Význam podnikových zoskupení, finančný aspekt a jeho podstata. Modelová situácia konkurenčného boja a jeho vplyv na kúpnu cenu.