Regional financial sector models: An application to the Northern Ireland financial sector. - Hutchinson, R.W
Analýza súčasných teoretických poznatkov o prístupoch k oblastným finančným trhom. Postavenie oblastných finančných trhov v rámci celoštátneho systému, oblastné finančné ústavy s neutrálnym účinkom na oblastnú ekonomiku. Vplyvy medzioblastných rozdielov v nákladoch na informácie na stupeň členenia medzioblastných finančných trhov.