Zur irrelevanz erfolgsorientierter Anreizsysteme bei bestimmten Kapitalmarktbedingungen: Der Mehrperiodenfall. - Laux, Helmut
Podmienky kapitálového trhu, za ktorých prestáva byť účinný pobádací systém pre manažérov podnikov v prípade viacerých časovývh cyklov. Situácia, v ktorej sa manažér rozhoduje a neutralizácia pobádacieho systému. Indiferentnosť manažéra voči investovaniu kapitálu vlastnej či inej firmy pri rovnakom odmeňovaní. Zisk ako základ odmeňovania manažéra a jeho zisťovanie. Formy účasti manažéra na výsledkoch podniku.