Équilibres financiers concurrentiels avec risque d'information privée. - Larnac, P.-M
Ekonomická rovnováha medzi výrobou a obchodom. Finančné a ekonomické dôsledky šírenia nepodložených informácií a ich vplyv na stabilitu burzových kurzov. Analýza nerovnomerného toku informácií medzi účastníkmi finančných operácií. Cena aktív a jej stability. Postavenie vo sfére obchodu v závislosti na kvalite oficiálne publikovaných a privátnych informácií.