Haben Privatdiskonten eine Zukunft? - Greshake, K.
Zmeny vo formách financovania v procese liberalizácie priemyselne vyspelých štátov v posledných rokoch. Zneužívanie privatného diskontu ako média arbitráží. Súkromný diskont a krátkodobé financovanie obchodu. Daň z obratu a provízie. Nové trhy súkromného diskontu v oblasti CP (Commercial Papers).