Kommunalkreditgeschäft: Herausforderungen in West und Ost. - Schiersmann, K.
Rast finančného deficitu miestnych korporácií. Tendencia k "vytesneniu" úverových ústavov z priameho financovania. Nové zdroje výnosov pre obce a regióny. Inovatívne modely financovania. Možnosti komunálneho úveru v nových spolkových krajinách.