Kreditkurven 1990.
Ekonomická situácia bánk po menovej únii a zjednotení Nemecka. Vývoj situácie v množstve peňazí a vzájomná súvislosť bilancií. Vývoj krátko-, stredno- a dlhodobých úverov v r. 1988-1990. Prierez úrokovými sadzbami v r. 1988-1990. Tendencie v dĺžke doby, na ktorú je poskytovaný úver.