<La> loi sur le surendettement des ménages á l'épreuve des faits. - Vatin, J.-L
Zákon o vysokom bankovom zadlžení domácností vo Francúzsku z roku 1989. Definícia a klasifikácia vysokej zadlženosti obyvateľstva. Hlavné druhy úveru domácností. Prvý rok aplikácie zákona. Problémy zistené komisiami. Treba určiť schopnosť žiadateľov splácať dlh. Problém, ako uspokojovať viacerých veriteľov. (L'Observateur de l'immobillier 1990, č.17-18.).