Směnky jako nástroj úvěru. Platební styk. I. část. - Macháček, Martin
Zmenka je jednou z možností platenia dodávateľovi za tovar. Členenie zmeniek na vlastné a cudzie. Modifikácie cudzej zmenky. Podstatné náležitosti zmeniek podľa zmenečného zákona. Zmenky ako nástroj úveru.