Ekonomika Estonii. - Orlova, D.
Predpoklady ekonomickej samostatnosti Estónska v niektorých druhoch produkcie a jej spätosť s inými republikami. Miesto ťažobného, ľahkého a strojárskeho priemyslu v štruktúre hospodárstva. Formovanie tovarového trhu v podmienkach nedostatku tovarov. Sociálne zabezpečenie obyvateľov.