Ekonomičeskije processy v stranach Vostočnoj Jevropy. Materialy Jevropejskoj ekonomičeskoj komissii OON.
Výťah zo 42. zväzku Európskeho ekonomického bulletinu publikovaného EES OSN v r. 1990. Prvá časť je venovaná súčasnej ekonomickej situácii v Európe a Severnej Amerike. Osobitná pozornosť sústredená na krajiny východnej Európy a ZSSR. Údaje o výrobe, životnej úrovni, o stabilizačných programoch, energetickej situácii, rozpade obchodu medzi krajinami RVHP, o západnej pomoci ekonomikám východnej Európy.