Hong Kong fosters rapid economic development. - Kronenberg, R.
Konzultácie MMF týkajúce sa Hongkongu podľa článku IV. Prehľad politického vývoja tejto britskej kolónie. Spoločné vyhlásenie Číny a Spojeného kráľovstva k budúcnosti Hongkongu. Vývoj v ekonomike.