<La> reforma interrumpida. - López, J.M
Latinský pohľad na ekonomický vývoj v Číne za posledných 41 rokov po dovršení čínskej revolúcie v r. 1949 - vybrané ekonomické ukazatele. Charakter zmien v uplynulých 41 rokoch. Industrializácia podľa sovietskeho modelu. Technologická disparita. Nerovnováha regionálneho vývoja. Poľnohospodárska politika. Demografia. Ekonomická forma z r. 1979 a jej dôsledky. Ekonomický plán na r. 1981-1990. Vzťahy s USA.