<Les> conséquences économiques et monétaires de l'unification allemande. - Schlesinger, H.
Menové a reálne aspekty zjednotenia Nemecka. Hospodárske aspekty. Štruktúrne slabiny nových krajov. Prvé pozitívne výsledky. Vzrast verejného zadlženia. DM a východná Európa. Nemecká marka ako kotva stability východnej Európy. (Deutsche Bundesbank 1990, 13.11.).