Může být Labour Economics v Dánsku inspirující pro naši ekonomickou teorii a praxi? - Polouček, S.
Charakteristické rysy dánskej ekonomiky v porovnaní s krajinami OECD. Vysoký podiel zamestnanosti v štátnom sektore. Odborové hnutie a jeho úloha v ekonomike. Regulácia miezd u žien a mužov smerom k znižovaniu existujúcich rozdielov.