Quelques scénarios exploratoires sur les conséquences économiques de l'unification allemande. - Schimel, S.
Podstata problémov zjednotenia Nemecka. Šok z obrovského dopytu sprevádzaný progresívnou expanziou potenciálnej ponuky. Dopad na európskych partnerov Nemecka. Dva základné parametre dôsledkov. Typológia a opis scenára. Štyri hlavné scenáre a ich hypotézy. Hlavné výsledky. (Direction de la prévision č.1991-1.).