Retrospektivní propočty makroekonomických agregátů ČSFR za roky 1970-1988. - Nachtigal, V.
Problematická hodnota národohospodárskych ukazovateľov ČSFR vypočítaných podľa starších metodík. Analýza možností retrospektívneho vyjadrenia týchto ukazovateľov podľa metodiky systému národného účtovníctva (SNA). Nutnosť revízie spôsobu výpočtu zrovnateľných cien.