Rezul'taty mogli byt' i drugimi. - Volkov, V.
Rast nestability v ekonomike ZSSR v uplynulých 3 rokoch. Materiálno-finančná nevybilancovanosť spoločenskej výroby. Problémy vo vzťahoch štátu a podnikov. Tempá rastu národohospodárskych ukazovateľov. Spotreba základných potravinárskych produktov obyvateľstvom. Nestabilita akumulácie v základných nevýrobných fondoch. Charakteristiky dynamiky výroby v základných odvetviach.