Trwaly rozwój. Od koncepcji normatywnej do dzialania. - Sachs, I.
Trvalý rozvoj - normatívne poňatie. Čas na činnosť. Zložky medzinárodného plánu činnosti. Príklady niektorých možných smerov činnosti. Systémový prístup k rozvoju roľníctva. Príloha: Perspektívy Indie.