Dlouhodobé zaměření energetické politiky Československa. 2. - Šimůnek, V.
Nástroje k zabezpečeniu energetickej politiky. Finančná a cenová politika v energetickom hospodárstve. Štátne štrukturálne programy v oblasti energetického hospodárstva. Legislatívne, normatívne a ďalšie opatrenia. Štátna podpora. Oblastná energetická politika a spolupráca orgánov štátnej správy pri jej realizácii. Riešenie krízových situácií. Hraničné scenáre vzťahov medzi rozvojom národného a energetického hospodárstva.