Mify o programmach. - Kulikov, V.
Stanoviská k mýtom, ktoré vznikajú v období prestavby okolo programov stabilizácie a prechodu k trhovému hospodárstvu. Poznámky k mýtom o nezlučiteľnosti programov stabilizácie, o možnosti stabilizácie ekonomiky len cestou zvyšovania či znižovania cien, o nemožnosti odvrátenia nezamestnanosti v trhových podmienkach a k mýtu, že ku koncu r. 1991 bude možné vyriešiť hlavné krízové javy ekonomiky.