Přechodné období k tržní ekonomice a jeho strategie. 2. - Zima, Z.
Alternatíva nekomplexnej "operácie" reformy. Prehľad alternatívnych scenárov. Zdôvodnenie komplexného riešenia. Rámcový náčrt štruktúrnej adaptácie. Zdôvodnenie nevyhnutnosti zásadného zlomu v tomto roku. Makro- a mikroekonomické analýzy a prognózy pre prechodné obdobie. Stratégia prechodného obdobia a humanitárne predpoklady.