K koncepcii privatizacii gosudarstvennoj sobstvennosti. - Kazakevič, F.
Nejednotnosť názorov prívržencov privatizácie na formy, metódy a dobu jej uskutočnenia. Zásady programu privatizácie. Určovanie proporcií medzi platenou a bezplatnou privatizáciou. Subjekty a objekty privatizácie. Požiadavky na reformu bankového systému.