Konsekwencje Rundy Urugwajskiej GATT dla polityki handlowej Polski. Zastosowanie ekonometrycznego modelu handlu zagranicznego. - Michalek, J.J
Predloženie modelu. Analyzované varianty. Výsledky simulácie. Potreba dohodnúť poľský ústupok pri rokovaniach GATT. Problém súladu poľského národného hospodárstva so zásadami GATT. Záverečné zhrnutie. Príloha: Vysvetlenie premenných symbolov použitých v modeli.