Konversija oboronnych predprijatij: vybor strategii. - Spekler, M.
Skúsenosti s konverziou v západných krajinách. Nízka efektívnosť riešenia prechodom podnikov obranného sektoru na výrobu civilnej produkcie. Rozpočtová kontrola vojenských dodávateľských firiem kongresom USA. Možnosti využitia uvoľnených pracovných zdrojov. Program konverzie obranného priemyslu ZSSR na obdobie 1991-1995. Rozdiely v systéme výroby a v organizačnej kultúre vojenských a civilných podnikov.