<La> querelle sur la propriété des immeubles et des terrains dans l'ancienne RDA. - Kern, W.
Zjednotené Nemecko stojí pred obrovským problémom, ako vyriešiť spory o nemovitosti bývalej NDR, no najmä socialistickú agrárnu reformu. Len v Berlíne je 200 tis. žiadostí o reštitúciu nemovitostí. Problémy s malými a strednými podnikmi pracujúcimi na svojom. (Rheinische Post 1990, 15.12. La Tribune Allemagne 1991, 6.1.).