Malá privatizace - právní úprava. - Kopp, K.
Celková charakteristika právnej úpravy a výklad zákona č. 427/1990 Zb. o prevodoch vlastníctva štátu k niektorým veciam na iné právnické alebo fyzické osoby a zákona ČNR č. 500/1990 Zb.