Několik poznatků z komercionalizace a privatizace státního sektoru v italském průmyslu. - Holeček, J.
Charakteristika vytvárania štátneho sektora a "verejných podnikov" v Taliansku. Ciele postupnej premeny verejného kapitálu na súkromné vlastníctvo. Výrazná regionálna dimenzia hospodárskej politiky Talianska a jej spojitosť s rozvíjaním družstevného vlastníctva.