Organizační aspekty privatizace. - Malý, Milan
Premena vlastníckych vzťahov v spoločnosti. Nové postavenie podniku v systéme riadenia a zákazníka v celom hospodárskom systéme. Vznik nových organizačných štruktúr. Vzťah medzi majiteľom a profesionálnym manažérom. Otázky hospodárskeho fungovania podniku.