Praktická aplikace zahraničných zkušeností v procesu privatizace. - Walló, V.
Zásady trhového hospodárstva. Podnikanie a partnerstvo. Otvorené hospodárstvo. Daňový systém a daňové reformy. Sociálne zabezpečenie. Problematika privatizácie. Komercionalizácia štátneho podniku. Pomoc zahraničných investícií. Prechod k západnému štandardu účtovných výkazov.