Privatisation dans l'ex-RDA: la tache difficile de la Treuhandanstalt. - Lampriére, L.
Privatizáciu vyše 8000 podnikov uskutočňuje Treuhandanstalt, najväčšia holdingová spoločnosť na svete. Najväčší problém: ako vybrať vhodných ľudí a ako ekonomicky hodnotiť podniky. Všetko sa má skončiť v r. 1993. (A pour Affaires économique 1990, november.).