Privatizace: velká začína, malá končí. - Herda, J.
Rozdiely medzi veľkou a malou privatizáciou. Veľká privatizácia ako uplatnenie kupónovej metódy a zriaďovanie účastinných spoločností. Najrýchlejšou formou privatizácie budú dražby. Problémy spojené s likvidáciou majetkovej podstaty podnikov majúcich záväzky k iným organizáciam. Možnosti vyčleniť zo štátnych podnikov, rozpočtových a príspevkových organizácií prevádzkové jednotky a dražiť ich podľa zákona o malej privatizácii.