Privatizacija v Vengrii. - Balog, A.
Malé podniky v Maďarsku majú 20 perc. podiel na tvorbe národného dôchodku. Význam skúseností malého podnikania pre privatizáciu. Rozdielne názory na tempo a rozsah reformy vlastníctva a privatizácie. Nedostatok vlastných prostriedkov pre privatizáciu. Zosilňovanie úlohy zahraničného kapitálu. Nové formy regulovania finančno-hospodárskych vzťahov ako predpoklad fungovania privatizovaných podnikov. Súčasný stav privatizácie v MR.