Reformy v Vostočnoj Jevrope: ot podgotovitel'nogo etapa k radikal'nym preobrazovanijam. - Nesterenko, A.
Premeny vo východnej Európe zamerané na vytvorenie kapitalistického ekonomického systému. Zmeny v štruktúre ekonomiky a vlastníckych vzťahoch, opatrenia na ozdravenie cenového systému a peňažno-finančnej sféry. Modely privatizácie.