Rynok i konversija (na primere Minradioproma SSSR). - Tkačuk, V.
Zmeny v správaní sa podnikov pri prechode z vojenskej výroby na civilnú. Osobitosti konverzie pri prechode na trhovú ekonomiku. Problém optimalizácie hĺbky a tempa konverzie. Zabezpečenie konverzie zdrojmi. Vytváranie technickej a firemnej obchodnej základe pre odbyt nových výrobkov po konverzii. Otázka spolupráce so zahraničnými firmami.