Služby pro přípravu a realizaci privatizace. - Chalupa, S.
Rozhodujúca úloha peňažných ústavov pri privatizácii podnikov. Vymedzenie vlastníckych vzťahov a ocenenie podnikov. Vyčíslenie čistých a korigovaných aktív. Použitie porovnávacieho ocenenia kombináciou viacerých metód. Realizačná fáza privatizačného projektu.