Specifika privatizace a řízení potravinářských podniků. - Šklubal, Z.
Nutnosť rešpektovať pri formulácii hospodárskej politiky voči podnikom potravinárskeho priemyslu špecifické črty tohoto odvetvia. Plánovaný postup procesu deetatizácie a privatizácie potravinárskych podnikov. Nové štruktúry, ktoré si vyžaduje racionalizácia riadenia potravinárskych podnikov.