<The> Polish experience is an encouraging one, says Camdessus.
Výťah z príhovoru M. Camdessusa, ústredného riaditeľa MMF, pred Radou zahraničných vzťahov z marca t.r. Analýza výsledkov reforiem poľského hospodárstva v roku 1990.